Tein blogin joskus pari kuukautta sitten ja kirjotin sinne muutaman kerran.. Unohdin koko systeemin kunnes tässä illan aikana aloin katselemaan, että mitäs ihmettä, miksi blogimerkinnät on poistunut ;o
Kaiketi olen itse jotain sählännyt tai sitten on ylläpidossa ollut joku vahinko, johon en todellakaan usko. Kallistun enemmin omaan käyttötaitooni, tekniikan ihmelapsi kun olen.

Aikani tässä ulkoasua väsäilin, pähkäilin ja pähkäilin kunnes tajusin miten saan "oman otsikon" huomenissa varmaan sitten VOITTAJA 2008:n jälkeen väsäilen jotain vähän mukavempaa ja tadaa :)

Nohnoh, tänään mulla oli tarkoitus lähteä ajoissa lenkille ja tehdä pitkä lenkki tyttöjen kanssa.. Mitenkäs siinä sitten niin kävi, että heräsin 9, katsoin 10 min telkkaria ja totesin, että väsyttää vieläkin, hipsin siinä pehkuihin ja vedin peitteen korviini. Seuraavaksi havahduin joskus klo. 13 maissa siihen, että veljeni tuli sanomaan "olisikohan aika nousta?". Eihän mun ollut tarkoitus ummistaa silmät, kuin tunniksi.. Toisin taas kävi.

Heräilin siinä ja 14 starttasin ulos, vähän lyhyemmälle lenkille mitä olin suunnitellut. Eilen täällä oli Jansku ja hänen termiittinsä, jackrusselinterrieri Cici lenkkeilemässä ja Lyyli käyttäytyi aivan mahtavasti. Yleensä sillä on lenkillä 10 rautaa tulessa, ei se vedä mutta innostus on suuri. Eilenpä se käveli rauhassa kokoajan vierellä. Metsikön siimeksessä vähän murisi ja haukkui mustalle möykylle, joka osottautuikin vanhoiksi peräkärryiksi.
Noh, tänään oli vähän toinen sävel korvassa, into oli täysi kymppi. Kävin sellaisella 5 km pituisella lenkillä ja tytöt käyttäytyi hyvin. Mitänyt Lilli onnistui kompuroimaan itsensä hihnaan, lentämään nurin ja kuraamansa naamansa täysin, ai mitenniin "katso mihin astut" oli käytössä ? Heh.

Läksin sitten joskus 17 maissa uudestaan muutaman kilsan kävelylle, naapureiden vierailun jälkeen. Tytöt toimi hyvin, tarpeet teki ja haistelut haisteli, mikäs sen leppoisempaa. Ruokin kaikki kolme piskiä (pitää siis ottaa huomioon, että blogissa seikkailee joskus veljeni ajokoira Meiju.) Tänään oli kuivanappulaa ja jauhelinaa ateriana, lipomisen perusteella taisi maistua paremmin kuin hyvin.

Ruokailun jälkeen sitten Lillin laitoin tarhaan ja Lyylin päästin pihalle riehumaan tavalliseen tapaan. Seikkailtiin tunnin verran pihalla ja vähän otettiin seuraamista, neidilläpä oli vire aivan kohdallaan.. No pah ! Sitä ei kiinostanut tokoiltu tänään tippaakaan, eilen pikkutreeneissä meni illalla Janskun ja Cicin lähdettyä ihan jees, tänään sitten kepit kiinosti enemmin. Pari hyvää suoritusta otin, palkka ja vapautuskäsky. Heittelin siinä aikani keppiä ja lähdin sitten neiti Lylpän kanssa äitiäni navettaan "auttelemaan". Lakaisin vähän liiterin lattioita, Lyyli leikki purupallojen kanssa ja yritti tehdä tuttavuutta kolmen katimme kanssa. Kissoja ei kiinosta nut oikein, kiipesivät vain korkealle paalien päälle ja käpertyivät sinne nukkumaan. Hmm, siinä meidän hiirikissat siis.

Palailin takaisin pimeälle pihalle ja keppiä heittelemään. Alkoi neidin keppivirekin loppua, joten parhaakseni näin viedä sen tarhaan myös.. Alkoi nimittäin taas sotaharjoitukset niin jyskettä ja pauketta ihmeteltiin aikalailla.